Melat

Kanoottimelat

Käteen sopiva, tasapainoinen mela on hartaudella tehty väline melojalle, melaa tärkeämpää ei melojalla ole. Meidän melat ja airot on uskollinen palvelija rantojen varjoissa ja meren aavoilla.

Puinen mela miellyttää käyttäjäänsä; materiaali tuntuu lämpimältä, etenkin kylmissä vesissä ja sen ansiosta mela on joustava, melojan liikettä myötäilevä.

Kovaan käyttöön tehty komposiittimela on parhaimmillaan virtaavassa vedessä, jossa useinkaan ei voida välttää kosketusta kiveen – komposiitti kestää.

kanootti mela

Inditour kanootti mela

Valmistettu oksattomasta puusta laminoimalla. Ergonomisesti muotoiltu kädensija ja kiilalla vahvistettu lavankärki. Sopii sekä kanoottimelaksi että venemelaksi. Pintakäsitelty erikoislakalla. Paino 750-780g. Pittuus: 140cm ja 150cm

Hinta: 35 eur

Indicamp kanootti mela

Komposiittivarrella varustetun melan lapa ja kädensija on valmistettu säänkestävästä polypropyleenistä. Varsi suojattu otteen kohdalta kutistesukalla. Kevyt ja kestävä yleismela. Paino 735-755g. Pittuus: 140cm ja 150cm

Hinta: 40 eur

kanootti mela
Indihandy kanootti mela

Indihandy kanootti mela

Uutuutena kaudelle 2018 portaattomasti säädettävä yleismela. Komposiittivarrella varustettu mela on nopeasti ja helposti säädettävissä sopimaan erikokoisia henkilöitä. Triovaalisen sisäputken ansiosta kahvan asento pysyy muuttumattomana säädettäessä sekä käytössä. Melan lapa ja kädensija on valmistettu säänkestävästä polypropyleenistä, varsi suojattu otteen kohdalta kutistesukalla. Kätevä säilyttää ja kuljettaa. Paino 735-755g. Pittuus: 120 – 160 cm

Hinta: 50 eur

Inditour Black mela

Valmistettu oksattomasta puusta laminoimalla. Ergonomisesti muotoiltu kädensija ja kiilalla vahvistettu lavankärki. Sopii sekä kanoottimelaksi että venemelaksi. Pintakäsitelty erikoisväri. Paino 750-780g. Pittuus: 140cm

Hinta: 40 eur

kanootti mela
kanootti airot

Camping  mela

Kevyt ja kestävä yleismela. Mela on oikeakätinen ja lavat ovat 60 asteen kulmassa toisiinsa nähden. Lujasta muovista valmistetut lavat ovat kaarevat ja symmetrisesti muotoillut. Paino: ca.950-1000g.

Hinta: 50 Eur

Camping Plus mela

kuten mela Camping, mutta varustettu jatkoliitoksella. Lapakulman säätömahdollisuus – kolme eri asentoa. Sopii erinomaisesti varamelaksi, sillä se mahtuu pieneen tilaan, mikä helpottaa säilyttämistä ja kuljettamista. Paino ca. 1000-1050g.

Hinta: 55 Eur

kanootti airo
kajakki airo

Trance mela

Kevyt ja kestävä yleismela. Mela on oikeakätinen ja lujasta muovista valmistetut lavat ovat kaarevat ja symmetrisesti muotoillut, alumiini varsi. Paino: ca.1000g.

Hinta: 40 Eur

Kajakkimelat ja airot

Kerrotaan, että melasta ei luovuta edes aluksen mennessä alta.

Jokainen meidän kajakkimela on kaunis ja yksilöllinen, suomalainen design-tuote, jossa yhdistyvät oikea materiaalivalinta, tarkoituksenmukainen muoto sekä optimaalinen painojako. Mela on joustava ja liikettä myötäilevä, jolloin kulku on pehmeää myös melojan lihaksille ja nivelille. Puumela on parhaimmillaan pitkillä matkoilla; elävän materiaalin tuntu on miellyttävä ja lämmin – pitäväkään ote ei aiheuta melojan käsiin rakkoja. Komposiitti on kestävä ja edullinen materiaali kovaan käyttöön.

kajakki airo

Compact kajakkimela

Komposiittivarrella varustetun melan , epäsymmetriset lavat ovat lujat sekä kevyet ja oikea kädensija on ovaalinmuotoinen melan asennon tunnistamiseksi. Lavat ovat 60 asteen kulmassa toisiinsa nähden. Paino: ca. 1000g.

Hinta: 90 Eur

Compact Plus

Compact Plus kajakkimela – kuten mela Compact, mutta varustettu jatkoliitoksella. Paino: ca. 1000g.

Hinta: 100 Eur

Advance kajakkimela

Kevyt ja kestävä mela. Mela on oikeakätinen ja lujasta muovista valmistetut lavat ovat kaarevat ja symmetrisesti muotoillut, alumiini varsi. Paino: ca.1000g.

Hinta: 60 Eur

kajakki mela
grönlanti airot

Greenland

Haavasta ja tervalepästä valmistettu kaunis, kevyt ja lämmin grönlantilaismela . Kapea, symmetrisesti muotoiltu mela soveltuu erinomaisesti tuulisiin olosuhteisiin, “rullaukseen” sekä pitkän matkan melontaan muotoilunsa ansiosta. Pintakäsitelty öljyllä. Paino: ca.995g.

Hinta: 200 Eur