Kanootti Hasle 530

kanootti Hasle

KUVAUS

Kanootti Hasle 530 Classic

Sitä on myyty vuodesta 1982. Se on yksinkertainen, kestävä ja moderni kanootti. Kanoottiin meno ja sieltä poistuminen on helppoa kaikenkokoisille melojille. Kaikilla kolmella hengellä on tarpeeksi tilaa jaloille sekä melontaan.

Käyttäjäystävällinen > Hasle 530 PE -kanootti on tukeva, suuntavakaa retkikanootti, jossa on hyvä kuormitusraja. Kanootti kestää kovaa käsittelyä ja soveltuu näin koulujen tai instituuttien käyttöön tai vuokrattavaksi. Se sopii kaikkiin tilanteisiin, joissa tarvitaan kulutuskestävyyttä. Hasle 530 PE on myös täydellinen perhekanootti, jossa on kolme kiinteää istuinta.  Hyvin vakaa ja tilava, mikä tekee siitä todella mukavan päiväretkille tai pidemmille matkoille.

Ympäristöystävällinen > Hasle 530 PE -kanootti on valmistettu rotaatiovaletusta polyeteenistä, joka on kierrätettävää materiaalia.

Turvallinen > Koska kanootti on valettu sandwich-rakenteella, on kuollutta painoa vähän. Se tarkoittaa, että kanootti ei uppoa.

Hasle-kanootit sopivat melojille, jotka etsivät edullista, kevyttä ja vakaata kanoottia joilla ja järvillä sekä merenlahdilla käytettäväksi.

 

KUVAT

 

 

TEKNISET TIEDOT

Pituus: 530 cm
Leveys: 88 cm
Paino: 36 kg
Kantavuus 300 kg
Materiaali – PE Sandwhich

Pehmeät istuimet
2 vedenkestävää varastotilaa
Uppoamaton

Valmistettu Norjassa

Hinta: 850 Eur

POHJA MUOTO

   kanootti POHJA MUOTO

 

kanootti

VÄRIT

kanootti värit